Facebook verandert de like-buttons voor Star Trek fans - Vance

Nu aan het lezen

Facebook verandert de like-buttons voor Star Trek fans

Facebook verandert de like-buttons voor Star Trek fans

Vandaag is het de vijftigste verjaardag van Star Trek en om dat te vieren heeft Facebook een speciale verrassing voor de fans van de serie. Facebook heeft namelijk de traditionele like-buttons veranderd naar speciale Star Trek like-buttons lazen we op The Next Web.

Star Trek is razend populair in de VS en Canada en daarom krijgen de Amerikaanse en Canadese fans een leuke feature cadeau van Facebook. Je leest het goed, de speciale likes zijn helaas enkel in de VS en Canada te gebruiken. Verder kunnen de Noord-Amerikaanse fans ook een leuke Star Trek-frame toevoegen aan hun profiel.

Het is niet de eerste keer dat Facebook experimenteert met dit soort aanpassingen. Facebook had namelijk al eerder geëxperimenteerd met aangepaste like-buttons naar aanleiding van moederdag. Toen kon je ook een bloemetje terugvinden als je een like-button koos. Ik vraag me af of Facebook hiermee een antwoord wil geven op de Google Doodle die dagelijks verandert.

Star trek Facebook

Oh ja, en ik was het bijna vergeten: Happy Birthday Star Trek!

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.