Friends ook in Nederlandse bioscopen te zien tijdens 25-jarig jubileum

Nu aan het lezen

Friends ook in Nederlandse bioscopen te zien tijdens 25-jarig jubileum

Friends ook in Nederlandse bioscopen te zien tijdens 25-jarig jubileum

De die-hard fans van de oldschool televisieserie ‘Friends’ kunnen hun geluk vast niet op: vanwege het 25-jarig jubileum van de serie vertoont Vue Cinemas de leukste afleveringen in de bioscoop. Goed nieuws, want dit is ook in Nederland te bekijken. Ook kun je hier genieten van nog niet eerder vertoonde beelden.

25-jarig jubileum

De productie van Friends 25: The One With The Anniversary zou in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten te zien zijn. Goed nieuws voor de die-hard fans dus, want deze blijkt ook naar Nederland te komen.

De productie wordt speciaal gedaan vanwege het 25-jarig jubileum. Het is namelijk al 25 (!) jaar geleden dat Monica, Joey, Chandler, Ross, Phoebe en Rachel voor het eerst op de buis verschenen. Om dit bijzondere moment te vieren, worden de meest iconische afleveringen omgezet naar een 4K beeld.

Nog niet eerder vertoonde beelden

Het leuke aan dit moment, is dat er ook nog niet eerder vertoonde beelden aan dit moment worden toegevoegd. Dit zullen onder andere interviews met de acteurs zijn.

Kan je niet wachten om dit speciale moment in de bioscoop mee te maken? Friends 25: The One With The Anniversary draait op 20 oktober in de Nederlandse Vue bioscopen. Je kunt hier je ticket alvast kopen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.