Game of Thrones- en Star Wars fans opgelet: handen worden ineen geslagen

Nu aan het lezen

Game of Thrones- en Star Wars fans opgelet: handen worden ineen geslagen

Game of Thrones- en Star Wars fans opgelet: handen worden ineen geslagen

Kun jij, net als velen, ook geen genoeg krijgen van de hitserie Game of Thrones? Of ben jij iemand die staat te popelen om de nieuwste Star Wars film? Dan hebben we goed nieuws voor je: David Benioff en Dan Weis, de schrijvers van Game of Thrones, gaan drie nieuwe Star Wars films maken.

Aparte verhaallijn

Het nieuws werd aangekondigd op de website van Star Wars. Wanneer deze films precies uit zouden komen, is helaas nog niet bekend. Het is wel al duidelijk dat de films van de Game of Thrones schrijvers qua verhaallijn niet gelijk zullen lopen als de Skywalker-saga. Deze begon al in 1977 en eindigt volgend jaar met Episode IX.

De nieuwe trilogie staat trouwens ook los van de driedelige reeks die de door The Last Jedi-regisseur Rian Johnson gemaakt wordt.

Kathleen Kennedy, de president van Lucasfilm, vertelt: “David en Dan zijn één van de beste verhalenvertellers om mee te werken vandaag de dag. Hun beheersing van complexe karakters, verhaallijnen en rijkdom van de mythologie zal baanbrekend zijn.”

Kans

Voor de twee schrijvers is dit een droom die voor hen uitkomt. Ze vertellen: “We voelen ons vereerd en zijn een beetje bang voor de enorme verantwoordelijkheid. Maar we hebben ontzettend veel zin om aan het werk te gaan na het laatste seizoen van Game of Thrones.”

We moeten nog even geduld hebben dus, maar het is in ieder geval zeker dat er drie fantastische nieuwe films gaan komen. Wij zijn benieuwd!

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.