Game of Thrones-prequel heeft een naam en de eerste mensen zijn gecast

Nu aan het lezen

Game of Thrones-prequel heeft een naam en de eerste mensen zijn gecast

Game of Thrones-prequel heeft een naam en de eerste mensen zijn gecast

Terwijl wij nog in spanning zitten te wachten op het allerlaatste seizoen van Game of Thrones, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de volgende serie in die wereld. En nu is er eindelijk nieuws: de naam van de prequel is bekend, evenals de eerste acteurs die er in gaan spelen.

De prequel heet The Long Night, zo maakte schrijver en GoT-producer George R.R. Martin op Twitter bekend. Het verhaal werd gemaakt door schrijver Jane Goldman en Martin, en door Goldman geschreven gebaseerd op een verhaal van haar en Martin.

The Long Night speelt zich duizend jaar voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones af. In de serie zien we hoe de wereld van de gouden era van helden naar het duisterste moment ooit gaat. Waarschijnlijk zien we dan ook de geheimen van het ontstaan van de white walkers, de mysteries in het oosten en de Starks waar we nu alleen maar verhalen waar we over horen.

Acteurs

Zoals gezegd zijn ook de eerste acteurs inmiddels gecast. Naomi Watts gaat de hoofdrol op zich nemen, weet Deadline. Veel over het karakter is nog niet bekend. We weten alleen dat ze een charismatische socialite speelt die een duister geheim verbergt.

Verder gaat de Britse acteur Josh Whitehouse ook een rol spelen in The Long Night, aldus Deadline. Hij is onder meer bekend van The Happy Worker en Northern Soul. Verder is ook bekend dat geen van de acteurs van de huidige serie in de prequel gaan verschijnen. Dus mocht je hopen op een glimp van Jon Snow of Dany, dan moeten we je teleurstellen.

Wanneer de serie precies verschijnt, is nog onbekend. Gelukkig hebben we nu eerst nog seizoen 8 van Game of Thrones om naar vooruit te kijken.

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.