Game of Thrones seizoen 7 eindigt met grote cliffhanger - Vance

Nu aan het lezen

Game of Thrones seizoen 7 eindigt met grote cliffhanger

Game of Thrones seizoen 7 eindigt met grote cliffhanger

Als Game of Thrones fan moet je soms beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Als je weer eens moet wachten op het nieuwe seizoen of je favoriete personage dood gaat. Dat verklaart ook waarom ik geen Game of Thrones fan ben. Maar voor de fans onder ons, wil ik wel even uitleggen wat er nu aan de hand is.

Maisie Williams, een actrice uit Game of Thrones die Arya Stark speelt, heeft laten weten dat seizoen zeven zal eindigen met een grote cliffhanger. Dit liet ze weten in een interview met Time Out London. Ze was eigenlijk bezig met het promoten van haar nieuwe Netflix sci-fi flik iBoy, maar er bleven maar vragen komen over Game of Thrones. “We zaten echt op een hoogtepunt in het laatste seizoen. Ik dacht echt dat het einde vaststond. Elk karakter stond op een kruispunt in zijn leven. Nu storten we gezamenlijk neer naar een onbekend einde.”

Tattoo’s voor overlevenden

Williams vertelde dat de cast zelf ook niks weet. “We weten niet wie zal overleven tot seizoen acht.” Degenen die overleven zullen het groots vieren. “Met tattoos”, aldus Williams. “We wachten nu allemaal af of we het halen tot het volgende seizoen. Ik had geluk dat ik in de eerste aflevering zat, zelfs in de pilot versie. Als ik het haal tot seizoen acht, zal ik die tattoo sowieso nemen. Het zou haast onbeleefd zijn om het niet te doen!”

Ondertussen moeten de fans met doorzettingsvermogen zich voorbereiden op de aankomende doodstrijd. En, als je iemand van de cast ziet even checken of je verse inkt ziet.

Nena is 21 jaar en studeert Journalistiek in Tilburg. Ze houdt zich graag bezig met schrijven, film en fotografie. Mensen denken vaak dat ze aan het dromen is, maar in werkelijkheid bedenkt ze dan geniale creatieve producten. Of wat ze gaat eten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.