Game of Thrones seizoen 7 krijgt de langste finale ooit - Vance

Nu aan het lezen

Game of Thrones seizoen 7 krijgt de langste finale ooit

Game of Thrones seizoen 7 krijgt de langste finale ooit

De afleveringen van Game of Thrones staan bekend om hun lange duur. Zo sloot de serie seizoen 6 af met een finale van maar liefst 69 minuten. HBO waagt zich dit jaar aan een wedstrijdje ‘wie kan de langste aflevering ooit maken’ en komt met een seizoensfinale van 90 minuten. Oh hell yeah.

Een klein dingetje. Het nieuwe seizoen komt ook met de kortste aflevering van de serie, met een duur van 50 minuten. De kortste aflevering tot nu toe was 51 minuten.

Speculaties

Sinds HBO bekend maakte dat seizoen 7 van Game of Thrones maar 7 afleveringen zal beslaan, wordt er al door fans gespeculeerd over de duur van de afleveringen. Hun speculaties zijn in dit geval terecht. Zo vertelt showrunner Dan Weis:

“We hebben twee afleveringen van boven de 60 minuten dit jaar.”

Het lijkt er op dat ons een seizoen staat te wachten met de hoogste gemiddelde tijdsduur per aflevering ooit in de Game of Thrones geschiedenis. Dat wordt smullen! Nog een maandje wachten, de eerste aflevering komt uit op 16 juli.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.