Deze Game of Thrones-trailer is helemaal in Skyrim nagemaakt

Nu aan het lezen

Deze Game of Thrones-trailer is helemaal in Skyrim nagemaakt

Deze Game of Thrones-trailer is helemaal in Skyrim nagemaakt

Aan fans van Game of Thrones geen gebrek op deze wereld, maar er zijn er niet veel met zoveel tijd om handen als YouTuber UpIsNotJump. Hij maakte de allereerste trailer van de serie namelijk helemaal na in de game Skyrim. En dan ook nog eens met een geweldig oog voor detail!

De trailer is beeld voor beeld nagemaakt in het spel en bevat behoorlijk wat details. Natuurlijk heeft hij niet alles perfect na kunnen maken, maar de clip is niets minder dan indrukwekkend te noemen. Nieuwsgierig? De video van UpIsNotJump en de originele trailer kun je hieronder bekijken en vergelijken.

Ik moet zeggen: dit is op zijn minst ontzettend gaaf gedaan. En voor de mensen die het met me eens zijn is er goed nieuws: de YouTuber wil namelijk iedere Game of Thrones-trailer namaken die ooit is uitgekomen en nog uit moet komen. Dat betekent dat er in ieder geval nog vele video’s bijkomen van alle trailers tot en met seizoen zes. Van seizoen 7 is tot nu toe alleen nog een ‘we zijn in productie’-trailer gemaakt.

Overigens moeten we ook iets langer op het volgende seizoen van Game of Thrones wachten dan normaal: die begint pas in de zomer van 2017 en heeft slechts zeven afleveringen. Kun je niet wachten? Er zijn al gigantische spoilers van het nieuwe seizoen uitgelekt op Reddit en ook de cast heeft al wat over seizoen 7 laten weten. Maar eigenlijk maakt dat het wachten nog vele malen zwaarder.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.