Zien: de gloednieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker trailer - Vance

Nu aan het lezen

Zien: de gloednieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker trailer

Zien: de gloednieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker trailer

Star Wars fans opgelet, want Disney heeft de gloednieuwe trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker is eindelijk uitgebracht. We zullen er eindelijk achterkomen hoe het met Rey en haar vijand Kylo Ren af zal lopen. Het gaat hierbij om de derde en laatste Star Wars-film in de laatste trilogie.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Het einde van Star Wars is bijna daar, op 20 december zal deze laatste film in de bioscopen te zien zijn. Tot die tijd moeten we het nog even doen met de trailer, die een hoop spanning beloofd. In de trailer zien we dat Rey haar Jeid-kracht terugvindt in een wereld die uitgestorven lijkt.

Bijzonder is dat we ook Carrie Fisher zien, ondanks dat zij in 2016 is overleden. Prinses Leia wordt weer tot leven gewekt door middel van Computer Generated Content (CGC). Het gezicht en de stem van Carrie worden hierbij op een andere actrice geplakt.

Regisseur J.J. Abrams vertelt: “We kunnen niet over deze film praten zonder over Carrie te praten. Leia staat aan het hart van dit verhaal, en we konden de negen ‘Star Wars’-films niét maken zonder haar. Dus ook in deze laatste film vonden we dat ze erbij moest zijn.”

We snappen dat je inmiddels nieuwsgierig geworden bent. Bekijk de trailer hier:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.