Grote kans dat Brie Larson Captain Marvel wordt

Nu aan het lezen

Grote kans dat Brie Larson Captain Marvel wordt

Grote kans dat Brie Larson Captain Marvel wordt

Als we de geruchten mogen geloven, staat de Oscar-winnende actrice Brie Larson op de eerste plaats als het om het rol gaat. Captain Marvel is één van de populairste vrouwelijke superhelden. Het is onduidelijk hoe ver de onderhandelingen zijn, maar bronnen vertelden Variety dat de kans groot is dat ze de rol krijgt. Dit zou de eerste superheldenfilm worden waarin een vrouw de hoofdrol krijgt.

Captain Marvel, ook wel Carol Danvers, is een luchtmachtpiloot. Tijdens een ongeluk wordt haar DNA gemixt met dat van een aliën. Dit geeft haar superkrachten en maakt dat ze kan vliegen.

Er is nog geen regisseur aangewezen. Volgens The Hollywood Reporter zijn ze op zoek naar een vrouwelijke regisseur. De vrouwen, Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) en Meg LeFauve (Inside Out) schrijven het script voor de film.

Brie Larson won een Oscar voor haar rol in de film Room. De komende tijd zal Larson nog in veel films te zien zijn. Kong: Skull Island (reboot van King Kong) heeft ze net opgenomen en met de opnames van The Glass Castle is ze net begonnen. Voor Captain Marvel zou ze dan nog genoeg tijd hebben, want deze komt pas in 2019 uit.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.