Happn onderzocht: deze sterrenbeelden hebben de meesten crushes

Nu aan het lezen

Happn onderzocht: deze sterrenbeelden hebben de meesten crushes

Happn onderzocht: deze sterrenbeelden hebben de meesten crushes

Datingapp happn – je weet wel, met die geolocaties – heeft een wel heel bijzonder onderzoek gedaan naar ons liefdesleven. Namelijk bij welke sterrenbeelden onder de app-gebruikers de vonken er het meeste vanaf spatten.

Hiervoor heeft de app data van haar 700.000 Nederlandse gebruikers geanalyseerd om te kijken welke sterrenbeelden het meest tot elkaar aangetrokken zijn.

Meeste crushes

Het resultaat is een lijst met de tien sterrenbeelden met de meeste crushes, iets wat ontstaat als twee Happn-gebruikers elkaars profiel liken.

Een paar dingen vallen op: de kreeft is de absolute winnaar als het gaat om crushes-verzamelen, op de voet gevolgd door watermannen. Ook lijkt het erop dat stieren – geboren tussen 20 april en 20 mei – vooral andere stieren het leukst vinden.

Astrologie

Uit het onderzoekje blijkt niet dat de sterrenbeelden in de lijst het vaakst op de app zitten. Ze zijn even actief als anderen maar ontvangen het vaakst een wederzijdse like van gebruikers. Lucky basterds.

Toch hoef je niet blind te vertrouwen op astrologie als het aankomt op het vinden van liefde, dat zegt Head of Trends bij Happn Claire Certain.  “Ik denk niet dat je per se moet zoeken naar een tegenpool of iemand met precies dezelfde persoonlijkheid, een connectie ontstaat eerder als mensen bijvoorbeeld dezelfde gemeenschappelijke interesses hebben, of zich geprikkeld en uitgedaagd voelen in een relatie.”

De lucky few

Zie hieronder de lijst met de tien meest crushende sterrenbeelden. Sta jij er tussen?

Kreeft + ram

Waterman + kreeft

Stier + stier

Kreeft + weegschaal

Maagd + kreeft

Leeuw + kreeft

Kreeft + tweelingen

Weegschaal + stier

Maagd + stier

Schorpioen + kreeft

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.