MoreSky veranderd je raam in een balkon

Nu aan het lezen

Het nieuwe MoreSky-raam maakt een balkon van je raam

Het nieuwe MoreSky-raam maakt een balkon van je raam

Ben jij gezegend met een prachtig appartement op een paar verdiepingen hoog in je lievelingsstad, maar mis je toch eigenlijk wel een fijn balkon? De architect Aldana Ferrer Garcia heeft daar een prachtige oplossing voor bedacht genaamd: MoreSky.

Aldana heeft een speciaal uitklapbaar raam ontworpen, de MoreSky ramen. De MoreSky ramen bestaan uit een speciale constructie die het raam als het ware naar buiten uitvouwt. Hierdoor ontstaat een soort van balkonnetje aan de buitenkant van je appartement.

De MoreSky ramen moeten volgens Aldana zorgen voor een extra opening en een gezellige zitplek in je (kleine) appartement. Het hoekje lijkt volgens Aldana op een balkon door het glazen frame waardoor je uit kijkt op ‘de lucht’.

Het systeem is gemaakt naar de standaarden van ‘normale huizen’, waardoor het systeem gemakkelijk toe te passen is in bijna elk appartement of huis.

Tosca (22) is blogger en afstudeerder bij OKGO Media. Gefascineerd door de snelle technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.