Het tweede seizoen van 'You' kun je dit jaar nog bingewatchen - Vance

Nu aan het lezen

Het tweede seizoen van ‘You’ kun je dit jaar nog bingewatchen

Het tweede seizoen van ‘You’ kun je dit jaar nog bingewatchen

We hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen van de Netflix hitserie ‘You’ zal dan eindelijk te zien zijn. Het is zelfs mogelijk om dit seizoen nog v贸贸r het einde van het jaar volledig te bingewatchen. Op 26 december zal het nieuwste seizoen op Netflix te zien zijn.

Dat komt natuurlijk perfect uit, want de kans is heel groot dat je dan gewoon vrij bent, het is dan tenslotte tweede kerstdag. Een dag waarop je toch al niet heel veel meer doet dan wat eten hier en daar en tussendoor een beetje bankhangen.

You

Het is al even geleden dat het eerste seizoen op Netflix is verschenen, dus laten we je geheugen een beetje opfrissen. In You zien we Joe Goldberg als een nerdy jongen die manager is van een boekenwinkel. Maar stille wateren hebben diepe gronden, blijkt al snel. Want Joe heeft een bizarre blik op de wereld. En dan vooral op meisjes: hij blijkt namelijk een creepy stalker te zijn.

Seizoen 2

Het is nog even de vraag welke karakters we in het tweede seizoen terug zullen zien. Beck is immers vermoord en Joe verhuist van New York naar het zonnige Los Angeles. Hier zal hij waarschijnlijk opnieuw een oogje op een meisje krijgen, waarvan de kans groot is dat dit zijn volgende slachtoffer wordt.

Dit meisje wordt gespeeld door Victoria Pedretti, die bekend is van haar rol als Nell Crain in ‘The Haunting of Hill House’. De kans is groot dat hier weer flink wat gestalk aan vooraf zal gaan.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.