Het vierde deel van The Matrix zit eraan te komen mét Keanu Reeves

Nu aan het lezen

Het vierde deel van The Matrix zit eraan te komen mét Keanu Reeves

Het vierde deel van The Matrix zit eraan te komen mét Keanu Reeves

Er gaan al heel lang geruchten over een vierde deel van The Matrix. Nu blijken dromen toch echt uit te komen, want het vierde deel van deze bloedstollende filmreeks is bevestigd. En om het nieuws helemaal mooi te maken, zullen ook de acteurs Keanu Reeves én Carrie-Ann Moss zullen ook in dit deel weer te zien zijn als Neo en Trinity.

Het vierde deel zal geschreven, geregisseerd en geproduceerd worden door Lana Wachowski. Zij was samen met haar zus Lilly verantwoordelijk voor de eerste drie films. Dit keer moet ze het zonder de versterking van haar zus doen.

Klassieker

De film viert dit jaar alweer zijn 20e (!) verjaardag en dat leek de makers een goed idee om er toch nog een vervolg achteraan te plakken. Na de klassieker die in 1999 uitkwam, zijn er al twee vervolgen uitgekomen. Er werd al jaren gespeculeerd voor een vierde deel, maar lange tijd werd daar niets mee gedaan.

Tot nu. Want het is officieel aangekondigd dat deel vier eraan komt. Wel moeten we nog even geduld hebben, want de opnames voor The Matrix 4 zullen pas in 2020 van start gaan.

Helaas weten we nog niets over de verhaallijn, maar gaf Toby Emmerich, bestuurslid van Warner Bros, wel aan dat het een “nieuw hoofdstuk in het Matrix-universum” zal worden.

The Matrix verjaardag

Kun je niet wachten om je weer helemaal onder te dompelen met The Matrix? Goed nieuws. Want omdat het de 20e verjaardag is van de originele film, zal deze vanaf 29 augustus weer een paar keer in de bioscoop te zien zijn.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.