H&M geeft kleding een nieuw leven op platform Afound - Vance

Nu aan het lezen

H&M geeft kleding een nieuw leven op platform Afound

H&M geeft kleding een nieuw leven op platform Afound

Hoe fijn is het om kleding met korting te kopen? En helemaal wanneer je daarmee kleding een nieuw leven kunt geven. Dat doe je wanneer je kleding koopt op het nieuwe platform van H&M: Afound. Het is een online outlet concept dat ontwikkeld is door H&M, maar waar je veel meer merken kunt vinden.

De reden dat je hier een stuk goedkoper je kleding kunt scoren, komt doordat het gaat om overgebleven stukken van het huidige seizoen. Ben je op zoek naar een nieuwe wintergarderobe, schoenen of accessoires mét korting? Dan ben je hier dus aan het juiste adres.

Afound

Het concept ging in 2018 al van start in Zweden. Nederland is het eerste land dat na het thuisland van H&M kan meedoen aan dit concept. De timing van Afound is namelijk perfect, we beginnen langzaam iets bewuster te worden wat betreft duurzaamheid en fashion. Tweedehands kleding kopen is al enige tijd een duidelijk zichtbare trend.

Het motto van Afound sluit hier dan ook perfect bij aan: ‘Give fashion new life’. Op de website vind je meer dan honderd merken die hier hun kleding aanbieden. Maar ook vintage kleding is hier te vinden, al is dit aanbod wel nu nog wat beperkt. De vintage kleding die hierop wordt aangeboden, wordt door Afound gecategoriseerd op de staat van het item.

Exclusieve merken

H&M zet met dit platform een stap in de goede richting wat betreft duurzaamheid. En een hoop merken volgen. Want op Afound vind je ook exclusieve merken als Isabel Marant of Balenciaga. Mocht je altijd al zo’n item in je kast willen hebben, dan is dit je kans. Je shopt op Afound met kortingen van 25 tot 70 procent. Ook leuk: het is zowel voor vrouwen, mannen als kinderen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.