Vergeet productiviteits-apps, maak van je notitieboekje een Bullet Journal!

Nu aan het lezen

Vergeet productiviteits-apps, maak van je notitieboekje een Bullet Journal!

Vergeet productiviteits-apps, maak van je notitieboekje een Bullet Journal!

Het is het ‘analoge systeem van het digitale tijdperk’: een Bullet Journal. Dit is een systeem waarbij je je agenda, plannen, to-do’s en allerlei andere lijstjes opschrijft in één boekje, dat je helemaal zelf vormgeeft.

Het concept is bedacht door  Ryder Carroll, een product designer uit New York. Hij werkte al tijden via een eigen gemaakt systeem in notitieboekjes. Toen hij bewondering kreeg van steeds meer collega’s besloot hij zijn techniek te delen met de wereld en inmiddels kun je er bijna niet meer omheen.

Talloze creatives zijn aan het knutselen geslagen nu het nieuwe jaar weer begonnen is. Sommigen met een complete Pinterest-worthy lay-out, anderen met een simpel of strak design. Je kunt het helemaal maken zoals je zelf wilt, en dat is wat een Bullet Journal zo leuk maakt.

Nog een beetje vaag? In dit filmpje wordt het perfect uitgelegd:

Inspiratie

Omdat het best lastig kan zijn om je bulletjournal in te delen, heb ik wat inspiratie verzameld die je op weg kan helpen. Happy journaling!

https://www.instagram.com/p/BPCxSqojxb_/

https://www.instagram.com/p/BPCetE8h_Uo/

https://www.instagram.com/p/BPCejzODn79/

https://www.instagram.com/p/BPB5zp9A7EO/

https://www.instagram.com/p/BPBDxjoA2GK/

https://www.instagram.com/p/BPA6tXPhSZv/

Marit is een 22-jarige CMD student en fotografe. Het liefst reist ze over de hele wereld met een camera bij de hand, maar omdat dat niet altijd kan schrijft en filmt ze ook vaak fotografie tutorials of vult ze haar weekenden met fotoshoots.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.