Interieuradvies dat voor iedereen betaalbaar is - Vance

Nu aan het lezen

Interieuradvies dat voor iedereen betaalbaar is

Interieuradvies dat voor iedereen betaalbaar is

Of je nu bij je ouders, op kamers, samen of op jezelf woont, een kamer inrichten blijft lastig. Wat past wel en niet bij elkaar, welke sfeer wil je creëren en hoe deel je de kamer in? Het zijn vragen waar we vaak graag antwoord op willen van iemand die er verstand van heeft. Maar om dit aan een stylist over te laten, is voor velen vaak te duur. Dat is vanaf nu gelukkig verleden tijd, want dit online adviesbureau is de Uber onder de interieurstylisten.

Het Amerikaanse online interieurbureau Lauren & Wolf is een startup dat interieuradvies geeft. Klanten kunnen on-demand online advies krijgen van interieurstylisten. Je geeft ze van te voren een budget, zodat je naderhand niet met een torenhoge rekening zit. Alleen online interieuradvies, werkt dat wel?

Ik kan je verzekeren, dat werkt en het gaat als volgt: Je stuurt foto’s van de ruimte op die je graag een make-over wil geven. Ook stuur je de precieze afmetingen van deze ruimte. Je beschrijft van welk stijl je houdt en ook hiervan kun je foto’s opsturen, zodat de stylisten een goed beeld van jouw smaak en voorkeuren krijgen. Dan krijg je van verschillende stylisten een plan opgestuurd voor de ruimte. Hieruit kun je het plan kiezen dat jou het meeste aanspreekt. Je geeft de ontwerper het budget voor de meubels en dan gaat hij of zij voor je op zoek. Zo kun je honderden euro’s uitgeven aan IKEA meubels of je hele huis een make-over geven.

Concreet plan

Na ongeveer een week neemt de ontwerper weer contact met je op en laat een gedetailleerde versie van het plan zien. Hier geef je feedback op. Daarna ontvang je het concrete plan. Hierin staat waar je de meubels en accessoires kunt kopen en een plattegrond met de opstelling van de meubels. Wanneer je de meubels in huis hebt, weet je dus precies waar ze moeten staan.

Een mooi voorbeeld is een redacteur van inc. die besloot om de proef op de som te nemen met de inrichting van zijn patio:

Alle meubels zijn zorgvuldig uitgezocht Mooi ingerichte patio door een ontwerper van Lauren & WolfDe patio na de make-over

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.