Game of Thrones teaser-trailer van seizoen 7 is eindelijk hier

Nu aan het lezen

Game of Thrones teaser-trailer van seizoen 7 is eindelijk hier

Game of Thrones teaser-trailer van seizoen 7 is eindelijk hier

Voordat je direct doorklikt naar de langverwachte promo-trailer van Game of Thrones seizoen 7 (hij duurt niet héél lang, je kan je spanningsboog dus bést nog even verlengen), zijn hier alvast twee hints: stoelen en kaarsen. Stoelen en kaarsen baby.

Het een-na-laatste seizoen van GoT dat 16 juli in première gaat, bereikt bizarre hoogtepunten. Zoveel kunnen we opmaken uit de promo waarin een paar prominente castleden door mystieke gangen lopen op weg naar…. Kijk zelf maar.

Game of Thrones

Release

Opvallend aan het visuele voorproefje is dat het een stuk minder koud lijkt te zijn dan bij de eerder datum-aankondiging. Deze ging namelijk gepaard met een gigantisch en tergend traag smeltend stuk ijs dat fans haast gek maakte van ongeduld. De reden waarom er zo’n ijzig tintje kleeft aan seizoen 7: winter has come.

Goed, de nieuwe teaser-trailer dus. Je hoort een – ietwat gekke – en vertraagde versie van Sit Down die de weirdness van de serie nog even onderstreept. Het liedje is niet uit de lucht gegrepen: de hele trailer draait om Daenerys, Jon Snow en Cersei Lannister die plaatsnemen in belangrijke stoelen.

Winter has come

Een van de vele vragen die rest: is het wel echt winter? Het bewijs levert Cersie die een zichtbaar ademwolkje uitstoot. P.s. Spot jij Ed Sheeran al ergens? Wij niet.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.