Dit is het resultaat van een jaar lang Netflix bingen - Vance

Nu aan het lezen

Dit is het resultaat van een jaar lang Netflix bingen

Dit is het resultaat van een jaar lang Netflix bingen

Dit jaar werden wij misschien wel meer dan ooit geconfronteerd met onze Netflix verslaving. De dienst breidde zijn Netflix Original repertoire flink uit en dat leidde tot flink wat binge-gedrag.

Netflix-kijkers over de hele wereld keken meer dan 140 miljoen uur Netflix per dag, vertelt het bedrijf in een persbericht. Het meest populaire moment om series en films te verslinden was op zondag 1 januari. Bijzonder om te bedenken dat kijkers de eerste dag van het jaar massaal aan de Netflix and chill sloegen. De kijkers in Mexico waren de ultieme koning van het bingen en keken het meest elke dag op Netflix.

Favoriete series van 2017

Netflix weet alles over ons en dat leidt tot interessante resultaten. Zo verdeelt de dienst ons kijkgedrag in vier categorieën: de series die wij meer dan twee uur per dag bekeken (devoured), die wij minder dan twee uur per dag bekeken (savoured), series die wij bleven kijken zonder onze Netflix buddy (got us cheating) en de series die wij het liefst samen met iemand kijken (together). Vooral 13 Reasons Why, Riverdale en Stranger Things werden verslonden maar bleken ook de beste series om met onze familie en vrienden te kijken.

Bekijk hier het overzicht van onze favoriete series. Herken jij jezelf in de resultaten?

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.