Je kunt Paul McCartney morgen live zien! Maar dan wel via YouTube

Nu aan het lezen

Je kunt Paul McCartney morgen live zien! Maar dan wel via YouTube

Je kunt Paul McCartney morgen live zien! Maar dan wel via YouTube

Het is voor veel mensen een droom: Paul McCartney live zien optreden. Maar vaak moet je daar flink voor betalen. Morgennacht is dat echter niet het geval. De muzikant geeft namelijk een live optreden in New York en dat zendt hij uit via YouTube, meldt Engadget.

Het “intieme” concert vindt plaats in de nacht van 7 op 8 september om half 3 ’s nachts, Nederlandse tijd. Met het optreden viert McCartney de release van zijn solo-album Egypt Station.

Geheim concert

Het concert zelf wordt in het geheim gehouden. De kans is dus klein dat je er in New York bij kunt zijn. Maar via het internet is iedereen uitgenodigd om een blik te werpen via YouTube.

McCartney zal overigens niet alleen nummers van zijn nieuwe album spelen. Ook wordt er muziek van The Beatles ten gehore gebracht. De kans is dus aanwezig dat jouw favoriete nummers live gespeeld worden en jij het allemaal kan zien.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.