Komst Justin Bieber naar Pinkpop verdeelt de mensheid

Nu aan het lezen

Komst Justin Bieber naar Pinkpop verdeelt de mensheid

Komst Justin Bieber naar Pinkpop verdeelt de mensheid

Dit had je misschien niet verwacht. Maar hey ‘Never Say Never’, toch? Want, niemand minder dan Justin Bieber is één van de hoofdacts op hét festival van Landgraaf.

“Hij is de grootste popster van het moment. Dat is fantastisch toch?”, aldus oprichter van Pinkpop Jan Smeets op Festileaks. Maar daar zijn lang niet alle Pinkpop fans het mee eens… Met al meer dan 4000 reacties op Facebook en nog meer haat, liefde en alles wat daar tussen ligt op Twitter.

Hierbij een overzicht van alle soorten reacties die altijd ontstaan in dit soort situaties.

De teleurgestelden

Deze mensen komen vaak al jaren op Pinkpop en hebben geen idee meer wat ze nu moeten doen. Het is werkelijk verschrikkelijk.

En de (letterlijk) extreem teleurgestelden…

Sommige mensen durven wel heel ver te gaan.

De grappenmakers

Bij deze groep is het meestal onduidelijk of ze het nou wel of niet erg vinden of gewoon een grapje willen maken (What do you mean?). Hoe dan ook, het is wel fijn voor de variatie.

Biebers back

Geen ultieme beliebers, maar ze nemen het wel op voor de Canadese popster.

De ‘doe niet zo moeilijk allemaal, niet zo zeiken en zeuren, stel je niet aan’-groep

Geen beliebers, geen Biebers back. Deze mensen vinden gewoon dat we even rustig moeten doen.

En natuurlijk… De Beliebers

Je zou bijna vergeten dat er ook nog mensen wel heel blij zijn met de Biebs op Pinkpop.

En ja, dat zijn er meer dan deze ene, maar dat weten we allemaal wel.

Verklaring

Dat de meningen hierover verdeeld zouden zijn, had natuurlijk iedereen van tevoren kunnen bedenken. Maar hoe je het ook went of keert, commercieel gezien is het natuurlijk een slimme keuze. De dagkaarten voor zaterdag zullen binnen no-time uitverkocht zijn. Jan Smeets: “Zaterdag wordt een andere dag dan de andere twee dagen. Het wordt veel jonger.”

Nu maar hopen voor Jan Smeets dat het niet ‘to late now to say sorry’ is mocht dit nodig zijn voor het voortbestaan van Pinkpop volgende jaren. Voor nu alvast aan de teleurgestelden:

Nena is 21 jaar en studeert Journalistiek in Tilburg. Ze houdt zich graag bezig met schrijven, film en fotografie. Mensen denken vaak dat ze aan het dromen is, maar in werkelijkheid bedenkt ze dan geniale creatieve producten. Of wat ze gaat eten.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.