Welke Kerstmuziek moet je opzetten? Dit is de ultieme Kerstplaylist!

Nu aan het lezen

Welke Kerstmuziek moet je opzetten? Dit is de ultieme Kerstplaylist!

Welke Kerstmuziek moet je opzetten? Dit is de ultieme Kerstplaylist!

Al weken voordat Kerst begint wordt je gehoor immuun gemaakt voor kerstmuziek. Overal waar je komt is wel een kerstig muziekje te horen. All I want for christmas is youuuuuuuuuuu. Nu is eigenlijk 90 procent van alle Kerstmuziek ooit gemaakt gewoon slecht, als je het mij vraagt. En toch worden we van sommige nummers stiekem allemaal een beetje vrolijk. Hoe irritant ze ook zijn.

Om het leed iets dragelijker te maken kun je natuurlijk zelf een playlist maken. Helaas heeft niet iedereen daar tijd voor. Dus hebben wij het even voor je gedaan. Word je dus ook gek van alle ‘nieuwe’ kerstnummers en zijn het eigenlijk alleen maar de klassiekers die jou een beetje vrolijk maken? Dan hebben wij hier voor jou de oplossing. Een heuse ‘Christmas Classics’ playlist die iedereen kan verdragen. Van je vriend of vriendinnetje tot je ouders en schoonouders.

Slechtste Kerstplaten ooit

Mocht je eigenlijk gewoon helemaal een afkeer hebben voor kerstmuziek? Dan is de volgende selectie aan muziek misschien wat voor jou. Namelijk de ‘Worst Christmas Music Ever’. Kun je tenminste nog een beetje lachen als je verplicht naar kerstmuziek moet luisteren.

Deze playlist zorgt ervoor dat iedereen waarmee je dineert, je zal verafschuwen. Maar ja, als je zo gek bent om deze playlist op te zetten, vind je dat vast niet erg. Wij zijn niet aansprakelijk voor emotionele of letselschade.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.