Komen er nieuwe Harry Potter films mét originele cast? - Vance

Nu aan het lezen

Komen er nieuwe Harry Potter films mét originele cast?

Komen er nieuwe Harry Potter films mét originele cast?

Het lijkt erop dat we goed nieuws hebben voor de Harry Potter-fans. Als we de berichten moeten geloven, zal de originele cast van de films weer verschijnen op het witte doek. Ondanks dat de laatste film van de boekenreeks, The Deathly Hallows – Part 2, in 2011 werd gemaakt. Wat kunnen we dan nog verwachten?

De verfilming zou gaan over het tweedelige verhaal van de Broadway show Harry Potter and the Cured Child. Dit gaat over Albus Potter en Scorpios Malfoy, de kinderen van Harry en Draco. Volgens de Amerikaanse website We Got This Covered, zien we Daniel Radcliffe, Rupert Grint én Emma Watson weer als Harry, Ron en Hermelien.

Filmrechten

Het schijnt dat Warner Bros de filmrechten van het theaterstuk inmiddels hebben gekocht. Ook is het logo van de Broadway show aangepast. De fans werden pas echt lyrisch toen schrijfster J.K. Rowling een tweet plaatste, nadat ze bijna een half jaar nauwelijks iets op Twitter had gedeeld.

In deze mysterieuze tweet zien we het nieuwe logo van de Broadway show, met de tekst ‘Soms komt duisternis vanuit onverwachte plekken’.

Of de film er daadwerkelijk zal komen, met de originele cast, is nog even afwachten. De geruchten zijn namelijk nog niet bevestigd of ontkent. Op dit moment is Warner Bros nog druk bezig met de nieuwste film van Fantastic Beasts, die zich ook in het Harry Potter-universum afspeelt.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.