Meghan Markle en Prins Harry verwachten hun eerste kind

Nu aan het lezen

Koninklijke baby op komst: Meghan Markle en Prins Harry verwachten hun eerste kind

Koninklijke baby op komst: Meghan Markle en Prins Harry verwachten hun eerste kind

De gehele wereld keek afgelopen mei hoe het sprookjeshuwelijk van de Amerikaanse actrice Meghan Markle en de Britse prins Harry zich voltrok. Sinds die tijd heeft Markle de harten van het Britse volk – en die van ons – veroverd. En nu is er opnieuw een hoogtepunt in hun bijzondere verhaal: ze verwachten hun allereerste kind.

Het stel maakte tijdens de eerste dag van hun koninklijke tour bekend dat hun eerste kindje deze herfst verwacht wordt, meldt Mirror. Daarbij zeiden ze “erg blij” te zijn om hun “vrolijke nieuws” te delen.

Geruchten

Het stel trouwde zoals gezegd in mei voor de ogen van de gehele wereld. En sindsdien is het stel regelmatig in het openbaar verschenen. Logischerwijs waren er dan ook al diverse geruchten over een aanstaande baby. Markle kwam namelijk in Australië aan met twee paarse mappen voor haar buik, mogelijk om een baby bump te verbergen.

Overigens hoeven we niet te verwachten dat dit kindje ooit op de Britse troon komt. Het jongetje of meisje is namelijk de zevende in lijn. De eerste die na de huidige Britse koningin op de troon komt is haar zoon Charles, gevolgd door zoon William en zijn vrouw Kate. Daarna komen hun kinderen George, Charlotte en Louis nog aan bod, voor Harry en Meghan op de troon kunnen komen. Hun kind zou daarna pas aan de beurt zijn.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.