Kylie Jenners geboorte-aankondiging maakt véél emoties los op Twitter

Nu aan het lezen

Kylie Jenners bevalling maakt véél emoties los op Twitter

Kylie Jenners bevalling maakt véél emoties los op Twitter

Voor het geval je het hebt gemist: Kylie Jenner, de bekende telg uit de Kardashian/Jenner clan, is bevallen van een dochtertje.

Na maanden stilzwijgen, verbrak de 20-jarige celebrity op zondagavond de stilte met een intieme post op social media. Ook publiceerde ze een 11-minuten durende documentaire over haar zwangerschap, babyshower en bevalling.

Privacy

In haar post verklaart Kylie dat ze zich negen maanden lang heeft teruggetrokken van de media omdat ze zich wilde focussen op haar eerste zwangerschap, het resultaat van een relatie met Travis Scott (25). Veel influencers verklaren zich solidair met de actie van Kylie en steunen haar besluit voor meer privacy.

Nederlandse influencer Anna Nooshin post op Instagram bewondering te hebben voor het besluit van Kylie om zich te luwen in de stilte en het een prachtige aankondiging te vinden. Claartje Rose onderstreept dat: ‘Totally agree.’

Justin Timberlake

Maar naast steun zijn er natuurlijk ook een paar andere reacties te vinden op het internet. Iets met ‘breaking the internet’ en de macht van de Jenner/Kardashians. En oja, of Justin Timberlake die stapel zakdoekjes wil teruggeven nu de aandacht van zijn Super Bowl optreden is weggekaapt door Kylie? We so sorry, Justin.

Als je de professionele mini-documentaire To Our Daughter van Kylie Jenner nog niet hebt gezien, is dit wel aan te raden. We’re not crying, you’re crying.

Reacties

 

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.