Reese Witherspoon bevestigt komst van Legally Blonde 3 met een video

Nu aan het lezen

Reese Witherspoon bevestigt komst van Legally Blonde 3 met een video

Reese Witherspoon bevestigt komst van Legally Blonde 3 met een video

Dames en heren, Elle Woods komt terug. De rechtenstudente met een voorliefde voor snelle auto’s en chihuaha’s doet een optreden in Legally Blonde 3, dat bevestigt actrice Reese Witherspoon die met de film bekend werd bij het grote publiek.

Witherspoon deed de aankondiging met een video op social media. Daarin draagt Elle (Reese) dezelfde roze bikini als in de eerste twee films en drijft ze bovendien op een luchtbedje. Precies dezelfde scene zat in Legally Blonde 1.

De Legally Blonde-films vertellen het verhaal van de rijke Elle Woods. Die, als ze door haar vriendje wordt gedumpt omdat hij van ‘slimme’ vrouwen houdt, besluithet heft in eigen handen te nemen.

Ze gaat rechten studeren aan de Universiteit van Harvard. In het tweede deel van de filmreeks zet ze haar eerste stappen als advocaat. Waar het derde verhaal over gaat, is nog niet bekend.

Wel zou het gros van het team dat werkte aan de eerste twee films ook nu weer van de partij zijn. Onder de crewleden zitten scriptschrijvers Kirsten Smith en Karen McCullah. Voor Reese is er een verandering: zij neemt met haar eigen productiebedrijf deel aan het productieteam.

President

Hoewel er nog geen informatie is uitgelekt over de verhaallijn van Legally Blonde 3, suggereren veel fans dat het personage zich kandidaat zou kunnen stellen voor het presidentschap. Tot de nieuwe film een officiële releasedatum krijgt, zullen we het met die fantasieën moeten doen.

En reken maar dat we tot die tijd memes als deze veel voorbij zullen zien komen. (And do we mind? No we don’t).

View this post on Instagram

FACTS! 😂😂😂 #LegallyBlonde

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.