Luister: een zingende Emma Watson in Beauty And The Beast

Nu aan het lezen

Luister: Een zingende Emma Watson in Beauty And The Beast

Luister: Een zingende Emma Watson in Beauty And The Beast

Een dag nadat een speelgoedpop met stem van Emma Watson uitkwam, gaf het Facebook account van de film een officieel filmpje vrij waarin Watson werkelijk de sterren van de hemel zingt.

Het was ook wel een gekke gewaarwording: het horen van Emma Watsons stem uit een plastic pop. Toch bleek Watson die het iconische ‘Something There’ zingt in de Disney live-action remake van Beauty & The Beast een goed voorproefje.

Aantrekkelijk

Naast de geweldige fragmenten die naar buiten sijpelen in aanloop naar de premiere, kunnen Emma Watson fans zich nu vermaken met audio. En geloof ons: het is precies zoals je had gehoopt dat het zou zijn.

Het liedje wordt gezongen op het moment dat Belle zich realiseert dat Beast – niet echt een gevalletje knappe jongeman – kenmerken vertoont die ze aantrekkelijk vindt.

Something There

In plaats van een ‘Belle’ pop en trailerscenes, kunnen we nu genieten van een exclusieve clip waar iedere fan weer éven mee vooruit kan tot de film in de bioscoop verschijnt op 17 maart.

Hoewel Emma Watson al in de tijd van Hermelien een zoetgevooisde stem had, is het de eerste keer dat ze liedjes zingt. Het resultaat mag er wezen, mede dankzij zanglessen die de actrice voor de live-action remake heeft genomen.


Ter vergelijking, dit is het origineel. Dan doet Emma het niet slecht, he?

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.