Maak je warm voor de feestdagen met nieuwe Starbucks smaken en kerstcup - Vance

Nu aan het lezen

Maak je warm voor de feestdagen met nieuwe Starbucks smaken en kerstcup

Maak je warm voor de feestdagen met nieuwe Starbucks smaken en kerstcup

De kerstlichtjes hangen alweer in de winkelstraten en de dagen zijn donkerder. Het begint nu echt tot ons door te dringen dat de barre winter in aantocht is. Het enige grote voordeel aan kou? Je dagelijkse kop koffie wordt er nóg lekkerder op. Starbucks ruilt daarom haar koude Zombie Frappuccino in voor een aantal nieuwe kerstsmaken en kerstcup waar je meteen warm van wordt.

Kleurige feestdagen

De kerstcup is dit jaar anders dan wij van onze favo Amerikaanse koffieketen gewend zijn. Je kunt namelijk voor het eerst je eigen koffiecup inkleuren! De nieuwe kerstcup heeft allerlei leuke patronen zodat jij ’s ochtends meteen aan je dagelijkse dosis mindfulness komt. Pak voortaan wat kleurrijke stiften in voor je een bezoek brengt aan de lokale Starbucks en geef je ochtend een leuke creatieve boost.

Van 9 tot 12 november kun je nu zelfs bij alle Starbucks-vestigingen terecht voor een gratis tweede koffie. Tussen 14:00 en 17:00 kunnen jij en je koffiepartner in crime de nieuwste smaken voor de feestdagen proeven. Denk bijvoorbeeld aan een Toffee Nut Latte of een Gingerbread Latte. Mmmm, wij zwijmelen al weg. Doe daar nog een Gingerbread cookie bij (die je ook nog eens zelf kunt versieren!) en je dag kan niet meer stuk.

Reacties

Hoe enthousiast wij ook zijn, niet iedereen is fan van de nieuwe kerstcup. Onder het mom van ‘niet geklaagd is niet geleefd’ weet menig Starbucks klant zijn zegje over het nieuwe ontwerp te doen. Want ja, wie heeft nu in de vroege ochtend tijd om een koffiecup in te kleuren?

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.