Magie komt tot leven in nieuwe trailer van Pixar film Coco - Vance

Nu aan het lezen

Magie komt tot leven in nieuwe trailer van Pixar film Coco

Magie komt tot leven in nieuwe trailer van Pixar film Coco

We willen allemaal wel een beetje magie in ons leven. Pixar en Disney komen dit najaar samen met film waar mijn innerlijke kind om staat te springen. De film heet ‘Coco’ en vertelt het verhaal van een Latino jongen genaamd Miguel die in het Land der Doden terecht komt.

Hij ontdekt een wonderlijke wereld waar elk jaar de voorouders van de Latino gemeenschap terugkeren. Geen enkele sterveling kreeg ooit de kans de wereld te bezoeken, tot nu. Miguel wordt naar de wereld getransporteerd middels een gitaar. Tijdens zijn verblijf leert hij fascinerende dingen over zijn familie. De kleine jongen ontmoet ook zijn familieleden die inmiddels in een skelet zijn veranderd. Klinkt een tikkeltje creepy maar dankzij de fantastische beelden belooft het alles behalve te worden.

Ook de makers van de film zijn niet de minsten: regisseur Lee Unkrich (Toy Story 3) en co-regisseur Adrian Molina (Monsters University) creëerden samen dit magische spektakel. De film komt dit jaar op 22 november uit.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.