De magische nieuwe trailer van Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts'

Nu aan het lezen

Zien: de magische nieuwe trailer van Harry Potter spin-off ‘Fantastic Beasts’

Zien: de magische nieuwe trailer van Harry Potter spin-off ‘Fantastic Beasts’

De komende tijd wordt het smullen geblazen voor liefhebbers van fantasydrama’s en de looks uit de Roaring Twenties: de trailer van de langverwachte Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them is dit weekend online vrijgegeven.

De release van de nieuwe trailer ging samen met een panel discussie bij Comic Con in San Diego, waar de leden van de cast en crew hun licht schenen op de film.

De film speelt af in hetzelfde betoverende universum als de 8-delige filmserie van de Harry Potter boeken. De setting van Fantastic Beasts is New York in de jaren 20 van de vorige eeuw.

New York

Mijlenver van Zwijnstein dus, exact de bedoeling van Rowlings concept: zij wil kijkers de ervaring bieden van een magisch Amerika.

Op de website Pottermore wordt de trailer tot in detail uitgepluisd. Zo is een ouderwets Times Square romantischer dan ooit en blijken huis-elfen ook in ‘Beasts’ hun intrede te doen.

Eddie Redmayne (The Theory Of Everything) is gecast als hoofdpersoon Newt Scamander, een magizoologist en auteur van het tekstboek over mythische wezens, jaren eerder gebruikt door Harry Potter en zijn klasgenoten.

In een eerdere release vertellen Rowling en Redmayne over dit karakter en worden nog niet eerder vertoonde beelden laten zien.

Bekijk hieronder de trailer. Op de film is het nog even wachten geblazen: 18 november 2016 zal de release in de Verenigde Staten plaatsvinden.

 

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.