Makers van Game of Thrones zijn bezig met nieuwste Star Wars film

Nu aan het lezen

Makers van Game of Thrones zijn bezig met nieuwste Star Wars film

Makers van Game of Thrones zijn bezig met nieuwste Star Wars film

Het einde van Game of Thrones is in zicht, maar dat betekent niet dat de makers van deze hitserie, David Benioff en Dan Weiss, stilzitten. In tegendeel zelfs, want ze zijn al volop bezig met andere projecten. Dat betekent dat we in 2022 hun eerste Star Wars film kunnen zien, laat Disney-CEO Bob Iger weten.

Nieuwe Star Wars films

Dit jaar zal het laatste deel van de Star Wars Skywalker-saga komen, met de film Star Wars: The Rise of Skywalker. Dat betekent echter niet dat er ook een einde komt aan de Star Wars films. Er zal namelijk gewoon een nieuw verhaal uitkomen, die gemaakt worden door de makers van Game of Thrones.

Naar verwachting zullen deze films in 2022, 2024 en 2026 uitkomen. Dat was ook al te zien in de planning die Disney onlangs online gooide. Volgens Disney zullen deze drie nieuwe Star Wars films een verhaal vertellen dat losstaat van het verhaal van Luke Skywalker.

Dit maakte CEO Bob Iger afgelopen week bekend en kwam hij met nóg een nieuwtje. Regisseur Rian Johnson, die ook ‘Star Wars: The Last Jedi’ maakte, werkt aan een andere Star Wars-trilogie. Wanneer deze films zullen verschijnen, blijft nog onbekend.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.