Meer info over nieuwste streamingdienst Disney Plus - Vance

Nu aan het lezen

Meer info over nieuwste streamingdienst Disney Plus

Meer info over nieuwste streamingdienst Disney Plus

Het is al even bekend dat de nieuwste streamingdienst Disney Plus binnenkort al naar Nederland komt. Vanaf 12 november kunnen we in Nederland dus al gebruik maken van deze dienst, maar veel meer was er nog niet over bekend. Gelukkig komt er steeds meer informatie bij en weten we nu hoeveel gebruikers je kunt toevoegen per profiel en meer.

Tijdens Disney’s D23 Expo werden nieuwe details bekend gemaakt rondom Disney Plus. Zo werd duidelijk dat je per profiel maar liefst zeven profielen kunt aanmaken. Het is nog niet bekend of je een account ook gemakkelijk met anderen kunt delen. Ook werd bekend dat de accounts accounts 4K HDR-beeld ondersteuning krijgen.

Aanbod Disney Plus

Ook wordt er steeds meer duidelijk over het aanbod van de nieuwste streamingdienst. Het was al bekend dat we een aantal Originals alleen nog maar kunnen zien op Disney Plus, wat ook de reden is dat alle Marvel series niet meer op Netflix te vinden zijn.

Maar er is meer! Want ook de oldschool Lizzy McGuire serie met Hilary Duff in de hoofdrol zal te zien zijn op de streamingdienst. Daarnaast zal Jeff Goldblum, bekend van Jurassic Park, een eigen project krijgen. Hij zal namelijk een 12-delige serie voor National Geographic maken, die natuurlijk ook alleen op Disney Plus te zien zal zijn.

Dat is nog niet alles, want er werden ook nieuwe Marvel-series aangekondigd, die zich vooral op de vrouwelijke superhelden richt. Zo zal er She Hulk komen en Ms. Marvel.

Offline kijken

Tot slot werd bekend dat gebruikers van Disney Plus onbeperkt offline kunnen kijken, zolang je daar de opslagruimte voor hebt natuurlijk. Ideaal voor als je onderweg in bijvoorbeeld de trein of in het vliegtuig je favoriete serie verder wilt kijken.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.