Video van Melissa McCarthy als Sean Spicer is een instant viral hit

Nu aan het lezen

Melissa McCarthy als Sean Spicer is dé video die je niet mag missen dit weekend

Melissa McCarthy als Sean Spicer is dé video die je niet mag missen dit weekend

Oh wat hebben we Saturday Night Live vorig weekend gemist. De satirische comedyshow op de zaterdagavond – Live from New York – is precies de broodnodige relativering die we zo hard nodig hadden na de introductie van Trump’s Muslim Ban. Gelukkig werd de show gisteren weer hervat, en liefhebbers van het programma konden gelijk hun vingers aflikken bij deze sketch door actrice Melissa McCarthy.

McCarthy is een graag geziene gast in het programma, maar nu lijkt ze de rol van haar leven gevonden te hebben in de vorm van Sean Spicer, de dubieuze persvoorlichter van Donald Trump. Spicer houdt de pers nogal bezig de laatste weken. Niet alleen vanwege zijn roemruchtige leugens die hij zelf graag ‘alternative facts’ noemt. Het uitprinten en omhoog houden van tweets tijdens een White House persconferentie. Maar vooral vanwege het feit dat hij ronduit knet-ter-gek is.

Hell, als onderstaande video écht Sean Spicer was geweest, hadden we het ook geloofd.

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.