Microsoft trekt in 2020 de stekker uit 'Wunderlist' app - Vance

Nu aan het lezen

Microsoft trekt in 2020 de stekker uit ‘Wunderlist’ app

Microsoft trekt in 2020 de stekker uit ‘Wunderlist’ app

Voor iedereen die niet zonder de handige to do-app ‘Wunderlist’ kan, hebben we slecht nieuws. In 2020 zal Microsoft, eigenaar van de app, de stekker eruit trekken. Het bedrijf heeft hier wel zijn redenen voor, het gaat namelijk zijn eigen to do-app aanbieden als alternatief.

Wunderlist

Zo’n vier jaar geleden werd de app overgenomen door Microsoft. Dit deden zij om vervolgens aan hun eigen app te kunnen werken. Iedereen die denkt geen leven te hebben zonder de handige app, zal zich schrap moeten zetten om alles over te zetten naar een alternatief. Microsoft hoopt natuurlijk dat je voor hún alternatief kiest.

Je hebt wel nog even om alles over te zetten, vanaf 6 mei 2020 zal Wunderlist niet meer te gebruiken zijn.

To Do

In een statement laat Microsoft weten dat ze keihard gewerkt hebben aan een nieuwe app. Ook is de overstap volgens hen wel nodig, omdat Wunderlist flink verouderd is. “We zijn gestopt met het lanceren van nieuwe features en grote updates voor Wunderlist, dus het wordt steeds moeilijker om de app te onderhouden naarmate het ouder wordt”, aldus Microsoft.

Verder vertelt het bedrijf dat technologie zich blijft ontwikkelen en dat ze daarom niet kunnen garanderen dat Wunderlist kan bijven werken zoals het zou moeten werken. Het is dus zeker verstandig om over te stappen naar een andere to do-app.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.