Must see: de allereerste officiële trailer van Captain Marvel - Vance

Nu aan het lezen

Must see: de allereerste officiële trailer van Captain Marvel

Afbeelding via YouTube/Marvel Entertainment

Must see: de allereerste officiële trailer van Captain Marvel

Na een reeks van succesvolle Marvel films kunnen we niet wachten op de volgende. En na het zien van de eerste officiële trailer van Captain Marvel, geloven wij dat ook deze weer succesvol zal worden. De rol van de Captain wordt gespeeld door Oscar winnares Brie Larson.

Captain Marvel, ook wel Carol Danvers, is een luchtmachtpiloot. Tijdens een ongeluk wordt haar DNA gemixt met dat van een aliën. Dit geeft haar superkrachten en maakt dat ze kan vliegen.

Trailer

In de trailer is te zien dat ze flarden aan herinneringen heeft aan haar oude leven, maar dat het onduidelijk is wat er is gebeurd. Ze krijgt hulp van Nicky Fury, die gespeeld wordt door Samuel L. Jackson. Samen met hem moet ze gaan ontdekken hoe het allemaal precies zit.

Maar dat is natuurlijk niet alles, want er moet ook een intergalactische oorlog gestreden worden. De aarde komt namelijk in een conflict terecht tussen de Kree en de Skrulls, wat samenhangt met de afkomst van de Captain.

Benieuwd geworden? Bekijk de trailer hier:

Helaas moeten we wel nog even geduld hebben. De film is pas in maart 2019 te zien in de bioscoop.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.