Narcos fans opgelet: nieuwe teaser voor Narcos: Mexico seizoen 2

Nu aan het lezen

Narcos fans opgelet: nieuwe teaser voor Narcos: Mexico seizoen 2

Narcos fans opgelet: nieuwe teaser voor Narcos: Mexico seizoen 2

De populaire misdaadserie Narcos viel bij een groot publiek flink in de smaak. Niet gek ook dat er in 2018 een spin-off van deze serie kwam, Narcos: Mexico. Goed nieuws voor iedereen die ook hier niet genoeg van kon krijgen: er komt een nieuw seizoen aan. Op 13 februari zal dit nieuwe seizoen te zien zijn op Netflix.

Narcos: Mexico

In 2015 verscheen de Netflix serie Narcos. Hierin konden we kennismaken met de Colombiaanse Pablo Escobar en zijn drugsimperium. In de spin-off Narcos: Mexico zien we hoe de Mexicaanse kartels en het drugsgeweld zijn ontstaan in de jaren 80.

In het tweede seizoen draait het niet meer alleen om Enrique ‘Kiki’ Camarena, maar ook om zijn collega Walt Breslin. Hij was de verteller in het eerste seizoen.

Teaser

Eerder verscheen er al een eerste teaser voor dit nieuwe seizoen van Narcos: Mexico. Al konden we hier niet heel veel wijzer uit worden. In deze nieuwste teaser is al een stuk meer zichtbaar. We zien een diner waarbij het nog maar de vraag is of iedereen de afloop hiervan gaat halen.

Zoals we van Netflix gewend zijn, zal de serie weer in zijn geheel online komen op 13 februari. Grote kans dat ook dit seizoen door veel mensen gebinged zullen worden.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.