National Treasure krijgt een eigen Disney+-serie - Vance

Nu aan het lezen

National Treasure krijgt een eigen Disney+-serie

National Treasure krijgt een eigen Disney+-serie

Ben jij ook zo’n fan van de National Treasure-films met Nicholas Cage? Dan hebben we goed nieuws: niet alleen komt er een derde film, maar er komt ook een serie op Disney+. Dat vertelt producer Jerry Bruckheimer aan Collider.

National Treasure draait om de geschiedkundige Benjamin Franklin Gates, gespeeld door Nicholas Cage, die in heel Amerika zoekt naar verborgen schatten. De hints komen via verhalen die al generaties worden overgeleverd in zijn familie.

Disney maakte eerder al twee films over Gates, maar daarna bleef het lang stil. Tot nu dus, want er zijn twee projecten rondom de franchise in de maak. Allereerst is er dus de film, die nog geschreven wordt. Wel is al duidelijk dat de originele cast terugkomt.

Geen Cage in serie

En dan is er de serie. Daar is al een pilot voor geschreven en de outlines voor toekomstige afleveringen ligt ook al klaar. De serie is dus goed op weg om gemaakt te worden. Maar helaas, Nicholas Cage hoef je hier niet in te verwachten. De serie gaat aan de slag met een jongere cast. Het concept is echter wel hetzelfde.

Wanneer de film en serie verschijnen, is helaas nog onbekend.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.