Neem wraak op je wekker in de 'Wekker Smash Store' - Vance

Nu aan het lezen

Neem wraak op je wekker in de ‘Wekker Smash Store’

Neem wraak op je wekker in de ‘Wekker Smash Store’

Goedemorgen! Grote kans dat jij vanochtend op brute wijze wakker werd gemaakt door je wekker. Hoe onmisbaar en belangrijk de wekker ook is, soms zouden we niets liever willen dan er al onze frustraties op los slaan. Herken jij dit gevoel? Houd dan alvast maandag 15 januari vrij in je agenda, want dan opent een heuse ‘Wekker Smash Store’ in Amsterdam.

Blue Monday

Op de meest deprimerende dag van het jaar, Blue Monday, wil je niets liever dan de hele dag onder je donzige dekbed liggen. Grote kans dat jouw wekker die plannen dwarsboomt. Om die reden krijg jij de kans om wraak te nemen op je eigen wekker of één van de 1000 beschikbare wekkers in de de Wekker Smash Store. Voor de smartphonewekkers is dit ook de perfecte gelegenheid om op symbolische wijze je frustraties te botvieren – het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij je smartphone kapot slaat.

Om geheel in sfeer te blijven, is de store omgebouwd tot een slaapkamer. Met veiligheidshelm- en bril krijg jij hier de kans om je wekker te lijf te gaan met een hamer, houtblok of honkbalknuppel. Je kunt je wekker zelfs verdrinken in een aquarium als je wil.

Wekkervrij

De Wekker Smash Store is een initiatief van matrassen start-up Matt Sleeps. Als goede voornemen heeft het bedrijf het doel gesteld Nederland wekkervrij te maken. Of dit echt gaat lukken is nog de vraag, maar duizend wekkers kapot slaan is alvast een goed begin.

De eerste wekker wordt door niemand minder dan Giel Beelen kapot geslagen op maandag 15 januari om 06:45 tijdens de Radio Veronica ochtendshow. Hierna zal de store om 10:00 openen voor andere wekkerhaters. Voor de mensen die niet naar de 9 straatjes in Amsterdam kunnen komen is er ook een thuischallenge. Zo kun je je eigen wekker smash taferelen delen met de hashtag #wekkerchallenge en kans maken op een 100 euro voucher.

Reserveer hier je wekker en begin alvast met je slagarm oefenen.

Foto: Matt Sleeps

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.