Geheime Netflix-categorieën worden zichtbaar met deze Chrome-extensie

Nu aan het lezen

Deze Chrome-extensie maakt het vinden van geheime Netflix-categorieën wel heel gemakkelijk

Deze Chrome-extensie maakt het vinden van geheime Netflix-categorieën wel heel gemakkelijk

Yas queen. Het morele bezwaar tegen gratis films en series downloaden is nu nog groter doordat jouw persoonlijke Netflix-aanbod in één klik gigantisch is uitgebreid. Er is voor ieder wat wils met deze chrome-extensie die je Netflix & Chill-avondjes (hé, dit kan ook in je eentje hoor) stukken relaxter maakt.

Dank, Netflix-lord. Maar het aanbod is niet opeens poef op de aardbodem neergedaald, nee: het bestond allang. Maar omdat de online filmdienst werkt met algoritmes die gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren verschijnen in het keuzemenu, krijg je slechts een greep uit alle foute nineties films. Het aantal zichtbare categorieën is doorgaans beperkt, net als de echte videotheek van vroegâh.

Geheime pagina

Met deze extensie blijkt dat er veel meer op je staat te wachten om te worden gebinged. Duizenden categorieën welteverstaan. Een overzicht daarvan hadden we al – verzameld door een knappe kop op deze website – maar dat kon beter. Er is nu iemand geweest die op basis hiervan een gratis extensie heeft gemaakt voor Google Chrome. Het resultaat zijn honderden verborgen categorieën. Yummy!

De extensie is eigenlijk gewoon een zoekmachine voor de betreffende categorieën. Je zoekt naar een onderwerp, klikt de categorie van jouw voorkeur aan en komt vervolgens op de geheime pagina van deze categorie. Simpel, en oh-zo verleidelijk. Hoe je jezelf voorziet van deze wonder-extensie? Gewoon even gratis installeren in Chrome. En laten we wel wezen: echt elke stap zouden we ondernemen om meer films en series te kunnen kijken, vooral als het in één klik is gebeurd.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.