Netflix Grammasters: verdien geld met reizen en foto's maken

Nu aan het lezen

Netflix Grammasters: verdien 1845 euro per week met reizen en foto’s maken

Netflix Grammasters: verdien 1845 euro per week met reizen en foto’s maken

Maak jij het liefst de hele dag foto’s van alles wat je aanspreekt? Dan heeft Netflix misschien wel een baan voor jou. Met deze baan laat Netflix jou twee weken lang reizen en je passie uitvoeren. En net nu je denkt dat dit niet beter kan, wordt het nog mooier. Je krijgt namelijk per week 1845 euro en je hele reis wordt betaald.

Voor deze actie werkt Netflix samen met Instagram. Nu is natuurlijk de grote vraag: wat moet ik hiervoor doen om in aanmerking te komen? Als je Netflix nog niet op Instagram volgt, is het slim om dat nu te gaan doen. Voor 6 maart 2016 geef je jouw drie mooiste foto’s op Instagram de hashtag #grammasters3. Dit mogen nieuwe, maar ook oudere foto’s zijn.

Netflix zoekt – hoe kan het ook anders – mensen met een interesse voor series en films, die een talent hebben in fotografie. Vervolgens geef je drie foto’s de hashtag die jou stijl van fotograferen laten zien en waar jouw passie naar voren komt. De ‘Grammasters’ die Netflix uitgekozen heeft, worden twee weken door Europa op pad gestuurd naar de sets van populaire shows, films en Netflix originals. Hier maak je foto’s die je vervolgens op Instagram plaatst.

In het reglement staat dat Netflix rond 11 maart 25 finalisten selecteert. Deze finalisten horen dit via Instagram. Rond 29 maart worden de vier winnaars bekend gemaakt. Zij ondertekenen een contract en zijn vanaf dan ‘Grammasters’. Dus ik zou maar snel beginnen met foto’s maken en #grammasters3 te gebruiken, want je hebt nog maar drie dagen!

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.