Netflix komt met nieuwe Spaanse Netflix Original: 'Hache'

Nu aan het lezen

Netflix komt met nieuwe Spaanse Netflix Original: ‘Hache’

Netflix komt met nieuwe Spaanse Netflix Original: ‘Hache’

Was je helemaal in de Spaanse sferen na het kijken van de hit-serie La Casa de Papel (Money Heist in het Engels)? En baal je dat je Spaans inmiddels alweer is weggezakt omdat je de serie volledig hebt gebinged? Dan hebben we goed nieuws voor je: Netflix komt met een nieuwe Spaanse serie: Hache.

De nieuwe serie heet Hache, wat de letter H betekent, en is geschreven door Velvet Collection-schrijfster Véronica Fernández. Met deze serie gaan we terug naar de jaren ’60. Het zijn waargebeurde verhalen rondom Helena, een vrouw te midden in de heroïnehandel in Barcelona. De serie zal acht afleveringen krijgen.

Spaanse hit

La Casa de Papel is de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. De nieuwe serie Hache is de vijfde Spaanstalige serie op Netflix. Toen Netflix in 2015 in Spanje lanceerde, vonden ze dat er ook lokale content geproduceerd moest worden. De eerste Spaanse Netflix Original was Cable Girls. Daarna volgden Elite, Paquita Salas en La Casa de Papel.

Benieuwd geworden? Dit is wat je ongeveer kunt verwachten:

De serie zal in 2019 in 190 landen te zien zijn. Nog even geduld hebben dus.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.