Netflix geeft alle nieuwe release-data vrij van zijn Netflix-originals (inclusief trailers!)

Nu aan het lezen

Netflix geeft alle nieuwe release-data vrij van zijn Netflix-originals (inclusief trailers!)

Netflix geeft alle nieuwe release-data vrij van zijn Netflix-originals (inclusief trailers!)

Hadden we al gezegd dat we gek zijn op films, series en alles wat daarmee te maken heeft? Feit dat Netflix binnenkort komt met heuse merchandise, kunnen wij dan ook best waarderen. Een trui met daarop het hoofdpersonage van Stranger Things? Frank Underwood-horloges of koffiemokken? Je hoort ons niet klagen.

Natuurlijk, het is een kwestie van sales en marketing voor ’s werelds grootste streamingdienst, maar dat wil niet zeggen dat wij als kijker daar ons slaatje niet uit kunnen slaan.

Gevarieerd aanbod

Zo wordt het aanbod op Netflix steeds gevarieerder. Met een simpele Chrome-extensie kan je alle films ontdekken in verborgen categorieën. Wist je bijvoorbeeld dat er speciale vechtsport-films te zien zijn? Of Britse tv-shows met daarin een Engelse versie van de House of Cards trilogie?

Er is nog meer nieuws onder de zon. Met het groeiende aanbod wordt ook de originele Netflixcontent – waaronder House of Cards en Orange Is The New Black – alleen maar uitgebreid. Van zo’n 14 series is nu bekend wanneer ze zullen terugkeren of debuteren op Netflix in 2017!

In de lijst hieronder zie je een aantal nieuwe data én publicaties waarvan al bekend was dat ze de komende maanden volop te zien zijn, denk aan House of Cards en Iron Fist.

Project MC2 (14 februari)

Chef’s Table (17 februari)

Buddy Thunderstruck (10 maart)

Marvel’s Iron Fist (17 maart)

Love (10 maart)

Julie’s Greenroom (17 maart)

Grace and Frankie (24 maart)

Bill Nye Saves The World (21 april)

Girlboss (21 april)

Casting Jon Benet (28 april)

Dear White People (28 april)

Anne (12 mei)

House of Cards (30 mei)

Orange Is The New Black (9 juni)

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.