Netflix toont teaser voor Stranger Things seizoen 4 - Vance

Nu aan het lezen

Netflix toont teaser voor Stranger Things seizoen 4

Netflix toont teaser voor Stranger Things seizoen 4

We zijn nog maar net bekomen van het derde seizoen, maar Stranger Things seizoen 4 staat alweer voor de deur. Gisteren toonde Netflix voor het eerste de teaser voor dit vierde, en dan ook laatste, seizoen. Hoewel het om een teaser gaat, en er dus nog maar vrij weinig over te vertellen valt, roept het toch al flink wat vragen bij ons op.

Stranger Things seizoen 4

Het filmpje is behoorlijk mysterieus, helemaal zoals we van Stranger Things gewend zijn. De enige tekst waar we het mee moeten doen is ‘We’re not in Hawkins anymore’. Waar de sterren van de serie dan wel zijn, blijft nog even de vraag.

Er is een kans dat dit in Rusland is, waar het derde seizoen ook eindigde. Hierin hadden ze het over ‘de Amerikaan’, zou dit Hopper zijn en zal hij terugkeren in seizoen 4?

Releasedatum

Wanneer we het vierde seizoen kunnen bekijken, blijft voorlopig ook nog onbekend. Wel gaan er geruchten dat de opnames deze maand zouden beginnen. Als dat waar is en alles volledig gesmeerd loopt, zou het kunnen dat we het slotseizoen eind 2020 kunnen bekijken. Maar, zoals gezegd, zijn dit tot nu toe alleen nog geruchten.

Gelukkig hoeven we niet te treuren dat Stranger Things straks volledig voorbij is. The Duffer Brother, ofwel de makers van Stranger Things, hebben namelijk een meerjarige film- en serie deal bij Netflix. In een verklaring laat Netflix weten dat ze blij zijn dat ze de relatie met de broers hebben kunnen versterken met andere film- en serieprojecten. Grote kans dat er nog een hoop moois aan zit te komen!

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.