Niantic voegt legendarische Ho-Oh als verrassing toe aan Pokémon GO

Nu aan het lezen

Niantic voegt legendarische Pokémon Ho-Oh als verrassing toe aan Pokémon GO

Niantic voegt legendarische Pokémon Ho-Oh als verrassing toe aan Pokémon GO

Het is bijna december, de maand van cadeautjes. En ook Niantic geeft ons blijkbaar graag een leuk extraatje. De spelontwikkelaar heeft namelijk de legendarische Pokémon Ho-Oh toegevoegd aan Pokémon GO.

Ho-Oh is een beloning die spelers krijgen voor het afronden van een uitdaging van Niantic: vang samen meer dan 3 miljard Pokémon. De spelers zijn daar in geslaagd, waarop ook de regionale Pokémon Farfetch’d overal beschikbaar werd gemaakt. Maar dat was van tevoren al bekend.

Het toevoegen van Ho-Oh is echter een verrassing. En dat is opvallend, want meestal worden legendarische Pokémon met veel fanfare aan het spel toegevoegd. Het spel geeft je bijvoorbeeld een notificatie. Maar dat was deze keer niet het geval, waardoor het nauwelijks opviel dat het dier verschenen is.

Raid Battles

Ho-Oh kun je vangen door Raid Battles te spelen bij Gyms, net als bij andere legendarische Pokémon. Je hebt tot 12 december de tijd om Ho-Oh toe te voegen aan je Pokédex. Daarna verdwijnt het dier weer.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.