Nieuw op Netflix in april: 6 Balloons, Jason Bourne en Chef's Table: Pastry

Nu aan het lezen

Nieuw op Netflix in april: 6 Balloons, Jason Bourne Trilogy en Chef’s Table: Pastry

Nieuw op Netflix in april: 6 Balloons, Jason Bourne Trilogy en Chef’s Table: Pastry

April doet wat hij wil, luidt het gezegde maar dat is niet van toepassing op jou. Jij weet met dit overzicht wat je komende maand kunt kijken op Netflix. Van spannende acties tot nieuwe seizoenen van vaste, bingewaardige series.

Fans van het acteerwerk van Abbi Jacobson (Broad City) en Dave Franco (The Disaster Artist) die zin hebben in iets nieuws zijn aan het goede adres bij 6 Balloons. Deze spannende film over drugsverslaving is te zien vanaf 6 april. Culi-liefhebbers van Netlix-serie Chef’s Table worden deze maand getrakteerd op een zoete verrassing: het is vanaf 13 april tijd voor de sweet edition van deze foodserie met Chef’s Table: Pastry. Kun je geen genoeg krijgen van Jason Bourne? Dan hebben we goed nieuws voor.

6 Balloons (06-04-2018)

Nieuw op Netflix in april is dit filmhuis-drama over drugsverslaving, mede geproduceerd door Channing Tatum. Het is een gedurfde samenwerking van Netflix tussen populaire hedendaagse acteurs die doorgaans hoge ogen gooien met hun humoristische rollen. Het realisme-gehalte in 6 Balloons is hoog dankzij het heftige maar geloofwaardige verhaal.

Een trouwe zus (Abbi Jacobson) probeert het hoofd boven water te houden als ze op een nacht haar heroïneverslaafde broer (Dave Franco) naar een afkickkliniek brengt en tegelijkertijd voor zijn tweejarige dochter zorgt. Of het verhaal een goede eind kent, is onduidelijk. Franco viel voor zijn rol als verslaafde bijna tien kilo af.

Chef’s Table: Pastry (13-04-2018)

Deze vrolijkstemmende serie is perfect voor zoetekauwen en liefhebbers van culi-series. Wie de eerste vier seizoenen van Chef’s Table heeft gezien, wéét hoe sterk de makers inzoomen op de diepere betekenis van eten. Chef’s Table Pastry doet hetzelfde, maar dan met de lichtvoetigheid van een merengue en andere desserts. Vanaf 13 april kun je genieten van vier afleveringen  waarin top-patissiers geportretteerd worden.

We maken kennis met het werk en leven van Patissier Christina Tosi (Momofuku’s Milk Bar), Zal Goldfarb, een voormalige banketbakker uit New York, die in Bali Room 4 Dessert opende, Jordi Roca, de vooruitstrevende banketbakker van sterrenrestaurant El Celler de Can Roca*** in Girona, Spanje en  Corrado Assenza, een gerenommeerde Italiaanse ijs- en cannoli-maker die Caffé Sicilia in Noto, Sicilië.

The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum (1-04-2018)

De Bourne-trilogie met hoofdrolspeler Jason Borne (Matt Damon) doet in zijn geheel zijn intrede op Netflix: dat betekent nonstop actie, spanning en ijzingwekkende achtervolgingsscènes met ‘s werelds populairste sluipmoordenaar. Bourne, een elite-regeringsagent, is vastbesloten om het geheim van zijn mysterieuze verleden te ontsluieren. Om dat doel te bereiken laat de hij zich door niets of niemand afschrikken. Hoe dat afloopt? Je ziet het vanaf 1 april.

En dit is er in april ook nieuw op Netflix:

 • Billy Elliot (1 april)
 • Robin Hood (1 april)
 • La Casa del Papel seizoen 2 (6 april)
 • 6 Balloons (Netflix Originial, 6 april)
 • Chef’s Table: Pastry (13 april)
 • Jane The Virgin seizoen 3 (17 april)
 • The Alienist seizoen 1 (19 april)
 • The Shallows (30 april)
 • The 100 (seizoen 5)
 • Designated Surviver seizoen 2 (wekelijks)
 • Riverdale seizoen 2 (wekelijks

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.