Nieuw op Netflix in december: Fuller House en White Rabbit Project

Nu aan het lezen

Nieuw op Netflix in december: Fuller House, Dirk Gently en White Rabbit Project

Nieuw op Netflix in december: Fuller House, Dirk Gently en White Rabbit Project

Wat is er fijner dan tijdens de donkere dagen van december lekker onder een dekentje op de bank kruipen en met een kop warme chocolademelk een mooie film of spannende series te bekijken? De grote vraag is alleen: wat moet je kijken? Er is zoveel! En zijn er nog nieuwe series die je zeker niet mag missen. We zetten de belangrijkste releases van Netflix in december voor je op een rij!

Fuller House seizoen 2 [09-12-’16]

Fuller House

Fans van de comedyserie Full House konden hun oren niet geloven toen ze vorig jaar hoorden dat Netflix de cast van de serie zo ver had gekregen om een nieuw seizoen te maken. Onder de naam Fuller House keerden Danny, Jess, Joey, D.J. en alle andere twintig jaar na de laatste aflevering terug! Alleen Michelle, gespeeld door de Olsen-tweeling was niet te zien.

Nog geen jaar na het eerste seizoen, heeft Netflix meteen een tweede seizoen laten maken. Vanaf 9 december kun je het bingewatchen! Een prima manier om je Kerstvakantie te vullen.

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency [11-12-’16]

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Als je liefhebber bent van The Hitchhikers Guide to the Galaxy en Doctor Who dan moet je Dirk Gently’s Holistic Detective Agency gezien hebben. Deze nieuwe, komische sciencefictionserie is namelijk gebaseerd op het boek van dezelfde schrijver: Douglas Adam. Dat boek is inmiddels al bijna 30 jaar, maar wordt pas nu verfilmd door de BBC en Netflix.

De Britse acteur Samuel Barnett speelt de hoofdrol van detective Dirk Gently en Elijah Wood (bekend uit Lord of the Rings) speelt zijn sidekick Todd. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit het boek, maar desondanks hoef je het boek niet gelezen hebben om te kijken. De serie bestaat uit 8 afleveringen die vanaf 11 december te streamen (en downloaden) zijn op Netflix.

White Rabbit Project [09-12-’16]

White Rabbit Project

Explosies, vreemde wapens en bizarre ontsnappingen. Zo kun je White Rabbit Project het beste samenvatten. Dit nieuwe tv-programma wordt gemaakt door Grant Imahara, Tory Belleciand en Kari Byron. Misschien ken je ze wel, want tot twee jaar geleden waren ze te zien in Mythbusters. En, al zal Netflix dat nooit toegeven, White Rabbit Project is eigenlijk gewoon een soort Mythbusters.

Vanaf 9 december komt is het eerste seizoen nieuw op Netflix! Dat wil je niet missen.

Travelers [23-12-’16]

Travelers

“Ze komen uit de toekomst, maar ze leven in onze tijd. Deze -op het eerste gezicht- doodnormale mensen werken in het geheim hard om ons te redden van een tragisch lot”, is de omschrijving van Travelers. Het is een Canadese serie, met Eric McCormack uit Will & Grace in de hoofdrol, die Netflix heeft gemaakt in co-productie met de Canadese tv-zender Showcase.

Waarschijnlijk zal deze serie in Nederland niet heel veel aandacht krijgen, maar desondanks is het een goede en spannende serie die je even moet checken als hij beschikbaar is. Vrijdag 23 december is Travelers nieuw op Netflix, dus mocht je nog geen plannen hebben voor Kerst…

Hip Hop Evolution [02-12-’16]

Hip Hop Evolution

Een must see voor iedere hiphop-liefhebber: de documentaireserie Hip Hop Evolution, die eerder dit najaar al te zien was op HBO. Netflix heeft de rechten gekocht en zet de 4 afleveringen op 2 december online.

Voor de serie reisde de Canadese rapper Shad naar de Bronx om te praten met de mensen die aan het wieg stonden van de hiphop. Hoe verliet deze muziek de underground en werd het mainstream? En waar komt de gangsterrap vandaan? Het komt allemaal aan bod in Hip Hop Evolution.

En dit is er in december ook nieuw op Netflix

 • Fauda seizoen 1 [02-12-’16]
 • Lost & Found Music Studios seizoen 2 (kids) [03-12-’16]
 • The Cuba Libre Story (documentaire) [08-12-’16]
 • Captive seizoen 1 (documentaire) [09-12-’16]
 • Cirque du Soleil: Luna Petunia seizoen 1 (kids) [09-12-’16]
 • Club de Cuervos seizoen 2 [09-12-’16]
 • Spectral (film) [09-12-’16]
 • Barry (film) [16-12-’16]
 • Trollhunters seizoen 1 (kids) [23-12-’16]
 • AJIN seizoen 2 [27-12-’16]
 • Chasing Cameron seizoen 1 [27-12-’16]

Elger van der Wel woont in Utrecht. Hij schrijft op Vance over uiteenlopende onderwerpen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.