Nieuw op Netflix in Augustus: Beauty & the Beast, Like Father en Better Call Saul

Nu aan het lezen

Nieuw op Netflix in Augustus: Beauty & the Beast, Like Father en Better Call Saul

Nieuw op Netflix in Augustus: Beauty & the Beast, Like Father en Better Call Saul

Het mag dan ontzettend mooi weer zijn, maar Netflix zorgt er deze maand wel weer voor dat jij achter de televisie wilt kruipen. In augustus heeft het bedrijf namelijk diverse geweldige films en series toegevoegd aan zijn catalogus. En daarvoor wil jij het zonnetje zeker wel even vergeten en naar het grote scherm in je huis staren!

Beauty & the Beast (03-08-2018)

Deze film heeft eigenlijk geen introductie nodig, toch? Want vrijwel iedereen kent het bekende verhaal van het meisje dat gevangen wordt gehouden door een beest, in een huis vol pratend meubilair. En uiteindelijk worden de twee verliefd en de vloek die op het beest rust verbroken.

In deze live action-versie van de klassieke Disney-film neemt Emma Watson de rol van Belle op zich. Beast wordt dit keer vertolkt door Dan Stevens en verder zien (horen) we bekende acteurs als Luke Evans, Josh Gad, Ewan McGregor, Ian McKellen en Kevin Kline.

Met zo’n sterrencast kan dit alleen maar een goede film zijn toch? Smaken verschillen misschien (al is ons antwoord: “Ja!”), maar een ding is zeker: een verhaal als dit verveelt nooit. Het biedt je liefde, actie, avontuur en een aantal van de meest geweldige Disney-nummers ooit. Dus pak je favoriete drankje, ga lekker op de bank zitten en geniet opnieuw van A tale as old as time!

Like Father (03-08-2018)

Netflix presenteert deze maand ook weer een van zijn eigen films, met niemand minder dan Kristen Bell (Frozen) en Kelsey Grammer (Frasier) in de hoofdrollen.

Bell speelt een echte workaholic die bij het altaar wordt achtergelaten. Ze besluit alsnog op haar huwelijksreis te gaan, maar dan met haar vervreemde vader (Grammer). De twee vertrekken als volslagen vreemden, maar uiteindelijk leren ze elkaar weer kennen. Ze keren terug met een vernieuwde waardering voor familie en het leven.

Better Call Saul seizoen 4 (07-08-2018)

Onze favoriete (of minst favoriete) advocaat is weer terug! In het vierde seizoen – met vanaf 7 augustus wekelijks nieuwe afleveringen – zien we hoe Jimmy McGill in Saul Goodman veranderd door de dood van Chuck. Hij stapt de criminele wereld in, wat zijn toekomst en zijn relatie met Kim in gevaar brengt.

Natuurlijk heeft de dood van Chuck ook effect op anderen, waaronder voormalige collega’s Howard en Kim. De twee komen daardoor in een gevecht terecht dat gestart werd door de broers McGill. Ondertussen neemt Mike Ehrmantraut een actievere rol in als de beveiligingsconsultant bij Madrigal Electromotive.

En dit is ook nieuw op Netflix in augustus:

 • Dinotrux Supercharged Seizoen 3 (2 augustus)
 • Cocaine Coast (3 augustus)
 • I Am A Killer (3 augustus)
 • Shooter Seizoen 3 (wekelijks nieuwe afleveringen vanaf 3 augustus)
 • The Originals Seizoen 5 (seizoensfinale op 6 augustus)
 • Afflicted (10 augustus)
 • All About the Washingtons (10 augustus)
 • Insatiable (10 augustus)
 • La Casa De Las Flores (10 augustus)
 • The Package (10 augustus)
 • Zion (10 augustus)
 • Demetri Martin: The Overthinker (10 augustus)
 • The Ponysitters Club (10 augustus)
 • Doctor Who Seizoen 10 (15 augustus)

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.