Vance

Nieuw op Netflix in februari: The Twilight Saga, Gravity en The Intern

Foto: Netflix

Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent dat Netflix zijn catalogus weer met allerlei toffe films en series heeft aangevuld. Tijdens de 29 dagen van februari (het is immers een schrikkeljaar) kun je uitkijken naar bijvoorbeeld de Twilight-films, je lachspieren trainen met The Intern en het puntje van je stoel opzoeken met Gravity.

The Twilight Saga (1 februari 2020)

Combineer een stel knappe acteurs, vampieren en een hoop romantiek en wat krijg je? De Twilight Saga natuurlijk! In de vijf films volgen we de romance tussen Bella en vampier Edward en alle hobbels die zij onderweg tegenkomen. Denk aan problemen met vijandige vampieren, een vriend die tegen zijn zin in een weerwolf is geworden en de vraag of Bella nu wel of niet een vampier moet worden.

Dit epische verhaal wordt in vijf verschillende films verteld, die vanaf deze maand allemaal op Netflix staan. Dus pak je popcorn en ga er maar klaar voor zitten, want jij bent voorlopig wel onder de pannen!

The Intern (1 februari 2020)

Wie zegt dat het pensioen het einde is van je carrière? De zeventigjarige Ben Whittaker in ieder geval niet. Hij ontdekte zelfs dat het pensioen helemaal niet zo leuk is. Dus wat doe je dan? Dan ga je gewoon terug aan het werk!

Ben besluit om zelfs een geheel nieuw beroep te leren en om een stagiair te worden bij een online modesite. Die site is opgericht door de jonge Jules Ostin, die hem nu dus de kneepjes van het vak moet leren. Maar tegelijkertijd blijkt dat Ben Jules nog veel kan leren over het leven, gelukkig zijn en hoe je goed een bedrijf kunt leiden. En zo zien we hoe een zich een mooie vriendschap kan vormen, ondanks een verschil in generaties.

Gravity (1 februari 2020)

Mocht je meer in de stemming zijn voor een bloedspannende film, dan raden wij je aan om Gravity op te gaan zoeken. In deze film zijn Sandra Bullock en George Clooney twee astronauten in de ruimte. Dr. Ryan Stone (Bullock) is voor het eerst in de ruimte en is medisch ingenieur. Matt Kowalski (Clooney) is juist al heel vaak in de ruimte geweest. Sterker nog: dit is zijn laatste vlucht voor zijn pensioen.

De twee gaan op een vrij routine ruimtewandeling, maar dan slaat het noodlot toe. De shuttle waar ze in zaten wordt verwoest en de twee astronauten zitten vast in de ruimte. Het enige wat ze nog hebben, is elkaar. Dus hoe ga je dit overleven?

Dit is ook nieuw op Netflix in februari: