Nieuw op Netflix in september: Narcos, Five Foot Two & Star Trek: Discovery - Vance

Nu aan het lezen

Nieuw op Netflix in september: Narcos, Five Foot Two & Star Trek: Discovery

Nieuw op Netflix in september: Narcos, Five Foot Two & Star Trek: Discovery

Mooie vakantie gehad? De zomer is voorbij gevlogen en we zitten alweer in september. Dat betekent dat de scholen weer beginnen, de introductieperiodes voorbij zijn (of nog in volle gang) en het weer gaat veranderen. We maken ons alvast warm voor een aantal nieuwe Netflix films en series, want laten we wel wezen: er is toch niets lekkerder dan met een dampende kop thee en het gekletter van regen op de ruiten Netflix te bingen?

September staat weer vol gepland met een aantal epische series die met nieuwe seizoenen terugkeren, maar ook klassieke films die zeker het kijken waard zijn. Hoor ik daar een “Hercules” en “Midnight Cowboy”? Zet de popcorn alvast klaar want het belooft een spectaculaire maand te worden vol drugsbazen, Star Trek vibes en politieke strijd.

Narcos [Seizoen 3, 01-09-’17]

Na twee seizoenen was het dan eindelijk zo ver: de dood van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Hij wist jarenlang zijn dodelijke handel in cocaïne voort te zetten maar werd uiteindelijk uitgeschakeld door agent Peña. In dit nieuwe seizoen luidt de gezegde ‘de een zijn dood, de ander zijn brood.’ De dood van Escobar tekent het begin van een compleet nieuwe drugsoorlog. Seizoen 3 verwelkomt de nieuwe bazen in de drugswereld: het Cali-kartel. Verwacht nog meer spanning en trucjes van deze gelikte criminelen. Vanaf vandaag staat het seizoen online.

Star Trek: Discovery [Seizoen 1, 25-09-’17]

De gloednieuwe serie Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor de tijd van Kirk, Spock en the Enterprise af. Dit betekent dat de serie zich niet net zoals de films afspeelt in een alternatieve tijdlijn, maar begint bij het begin. We zien hoe Klingon T’Kuvma zijn 24 Klingon huizen bij elkaar wil brengen, wat leidt tot een bittere oorlog tussen zijn soort en de Federatie. Verwacht chaos van buitenaardse proporties en de ontdekking van nieuwe werelden en levensvormen.

Gaga: Five Foot Two [22-09-’17]

Lady Gaga staat vooral bekend om haar controversiële outfits en extravagante voorkomen. Na menig vleesjurk en haarstijl uitgeprobeerd te hebben, gaat ze terug naar haar roots. Met haar album ‘Joanne’ laat ze zien dat ze ook heel puur en bescheiden kan zijn. In de documentaire Five Foot Two, vernoemd naar haar korte lengte, krijgen wij een kijkje achter de schermen in het turbulente leven van de superster. We worden meegenomen in een stormachtig jaar met gezondheidsproblemen, relatieperikelen en een spectaculair Super Bowl optreden. De Netflix Original laat niet alleen Gaga zien maar ook de vrouw achter de Poker Face: Stefani Joanne Angelina Germanotta. Dat wordt smullen, kleine monsters.

Designated Survivor [Seizoen 2, 28-09-’17]

Het begon bij een aanslag op het Capitool en ontketende een serie gebeurtenissen vol complotten en politieke onrust. Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) wordt in één nacht plots President van de Verenigde Staten en stelt ondanks felle kritiek een eigen kabinet samen. In het eerste seizoen komt Kirkman er eindelijk achter dat niet Al Sakar de aanslag pleegde, maar iemand uit het Witte Huis. Lukt het om de verrader binnen het Witte Huis te pakken? Het belooft wederom een spannend seizoen te worden vol samenzweringen en achtervolgingen.

American Horror Story: Roanoke [15-09-’17]

De serie American Horror Story staat niet bepaald bekend om haar rooskleurige verhalen. Elk seizoen staat weer compleet los van het voorafgaande en neemt ons mee in een duistere wereld. Het zesde seizoen staat in het teken van de Roanoke kolonie. We kijken mee met de getrouwde Matt en Shelby die naar een boerderijhuis in North Carolina verhuizen. Al snel gebeuren er onverklaarbare dingen in het huis en wordt het stel geteisterd door kwelgeesten.

Het bijzondere aan dit seizoen is dat het in ‘reality’ stijl wordt verteld waardoor het lijkt op een waargebeurd verhaal. Om die reden heeft dit seizoen, anders dan de vorige seizoenen, een documentair tintje. Ook dit seizoen keren een aantal vaste acteurs terug zoals Evan Peters, Sarah Paulson en zelfs Lady Gaga. Pak je kussen alvast stevig vast en bereid je voor op een slapeloze nacht, want deze serie achtervolgt je gegarandeerd in je dromen.

En dit is er in september ook nieuw op Netflix

 • The Twilight Saga (alle films) [01-09-’17]
 • West Side Story [01-09-’17]
 • Midnight Cowboy [01-09-’17]
 • Whitney: Can I Be Me [03-09-’17]
 • Disney’s Hercules [04-09-’17]
 • Shooter [seizoen 2, 06-09-’17]
 • Once Upon A Time [seizoen 6, 13-09-’17]
 • Strong Island [15-09-’17]
 • Taken 1 t/m 3 [15-09-’17]
 • First They Killed My Father [15-09-’17]
 • Fuller House [nieuwe afleveringen, 22-09-’17]
 • Club De Cuervos [seizoen 3, 29-09-’17]

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.