Nieuwe James Bond-film heeft een regisseur: Cary Joji Fukunaga

Nu aan het lezen

Nieuwe James Bond-film heeft een regisseur: Cary Joji Fukunaga

Nieuwe James Bond-film heeft een regisseur: Cary Joji Fukunaga

De 25ste James Bond-film heeft een regisseur. Cary Joji Fukunaga gaat de film regisseren, zo maakten producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli bekend via Twitter. Dat meldt het AD.

Fukunaga werkte eerder onder meer aan het eerste seizoen van de serie True Detective en de film Jane Eyre. De productenten laten weten blij te zijn met hem samen te gaan werken. “Zijn veelzijdigheid en innovatie maken hem een uitstekende keuze voor ons volgende James Bond-avontuur.”

Eerder zou Danny Boyle de film gaan regisseren. Hij verliet het project echter enkele dagen voor de start van de opnames. Volgens geruchten moest hij weg wegens een creatief verschil met Wilson en Broccoli.

Daniel Craig

De grote vraag is nu Daniel Craig de hoofdrol opnieuw op zich zal nemen. Hij gaf eerder al aan te willen stoppen met de rol. Vorig jaar tekende hij echter voor een vijfde Bond-film. Daarmee lijkt het er op dat hij inderdaad nog even doorgaat. Maar er zijn ook speculaties dat anderen de rol over gaan nemen, bijvoorbeeld Idris Elba.

De opnames voor de vijfde film beginnen op 4 maart 2019. Op 14 februari moet je hem in de bioscoop kunnen zien.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.