Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix serie Stranger Things

Nu aan het lezen

Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix serie ‘Stranger Things’

Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix serie ‘Stranger Things’

Lampen die uit en aan gaan, mensen die uit het niets verdwijnen. Dat is wat er in de nieuwe, superspannende Netflix Original serie Stranger Things gaat gebeuren. Bereid je voor op de meest enge Netflix-serie ooit.

Stranger Things is een bovennatuurlijk drama en speelt zich af tijdens de jaren ’80 in de plaats Hawkins, in de Verenigde Staten. Het verhaal gaat over een jongen dat uit het niets verdwijnt. Zijn moeder maakt zich zorgen en vertrouwt het niet. Daarom gaat ze naar de politie om haar zoon terug te vinden. Hoe meer ze onderzoeken, hoe meer ze te weten komen over top-secret experimenten van de overheid en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten. Ook vinden ze een meisje dat hen de stuipen op het lijf jaagt.

Volgens Highsnobiety is de nieuwe serie een must-see voor diegenen die van cultfilms en jaren ’80 films houden. Vanaf 15 juli is de serie op Netflix te zien.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.